19.11.2009

Maissi-mustapapusalaatti

Vaihteeksi ruokaisaa salaattia.

2 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
0,5 tl sitruunamehua
1,25 dl punasipulia silputtuna
10 dl keitettyjä mustia papuja
5 dl pakastemaissia
1 kpl punainen paprika pilkottuna
0,8 dl tuoretta korianteria silputtuna
suolaa, pippuria

Liota sipulisilppua kylmässä vedessä n. 10 min, jotta kitkeryys häviää. Kuivaa sipuli talouspaperilla. Tee kastike sekoittamalla etikka, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Sekoita sitten suuressa kulhossa pavut, maissit, sipulisilppu ja paprika. Lisää kastike ja sekoita. Laita salaatti kylmään maustumaan pariksi tunniksi. Ennen tarjoilua, lisää korianteri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja: