20.4.2013

Sitruunainen lohipasta

Hetkeä ennen kuin allergia/kevätlentsu/mikälie vei meidän talouden pääasiallisen kokin makuaistin, ehdittiin vielä testaamaan viikonlopun uusi pastaresepti. Ensimmäinen haarukallinen meni sitruunaista makua ihmetellessä, mutta sen jälkeen ruoka katosi hyvää tahtia kattilan pohjaa myöten...

300 g lohifilettä
suolaa
mustapippuria
vajaa 200 g spagettia
1/2 sitruunan mehu
hiukan raastettua sitruunankuorta
100 g ranskankermaa

Kuutioi lohifile ja paista kuutiot pannulla pastan kiehuessa. Mausta lohi suolalla ja mustapippurilla.

Kun pasta on kypsää, valuta se ja sekoita joukkoon ranskankerma, sitruunamehu ja sitruunankuori. Lisää kattilaan lohikuutiot ja tarjoile heti.

Ei kommentteja: