5.8.2013

Vuohenjuustopunajuuret

Ensimmäinen kesälomapäivä ja pitkästä aikaa uusi resepti testissä.

0,5 kg punajuuria
0,5-1 tl timjamia
hiukan suolaa
100 g vuohenjuustoa
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
pinjansiemeniä

Pese punajuuret ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori punajuuret ja viipaloi ne uunivuokaan. Ripottele pinnalle timjamia ja suolaa. Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja levitä punajuurien päälle. Valuta pinnalle hunajaa ja ripottele koristeeksi pinjansiemeniä.

Paista 200 asteessa uunin toiseksi ylimmällä tasolla 10-15 minuuttia.

Hiukan kauemminkin olisi vuokaa voinut paistaa, jotta juusto olisi saanut vähän väriä, mutta nälkä voitti tällä kertaa. Ihan kiva ruoka kuitenkin!

Ei kommentteja: